top of page

Värien maailma -luento 26.5.

Kiinnostaako sinua värit? Entä mietitkö mikä vaikutus väreillä on elämän eri osa-alueilla? Mietitkö mitkä värit sopivat sinulle parhaiten?

Värianalyysi.jpg

Tule kuuntelemaan ja inspiroitumaan väriasiantuntija Mirja Piitulaisen kolmituntiseen luentoon sunnuntaina 26.5.2024 Lahteen.

Luento sopii kaikille väreistä ja niiden vaikutuksista kiinnostuneille, mutta erityisesti niiden kanssa työskenteleville. Varmuutta ja selkeyttä omaan tyyliin hakeville ja sinulle joka haluat jatkossa käyttää värejäsi, jotka saavat sinut hehkumaan.

 

Luennolla ei tehdä henkilökohtaista värianalyysiä, mutta opetetaan tunnistamaan omat värit ja niiden havainnointia kahdelle eri henkilölle tehtävällä värianalyysilla.


Kurssin sisältö


●       Värit tyylissä: meikki, hiukset, vaatteet ja kahdella henkilöllä tehtävä värianalyysi
●       Värien yhdistely, värioppi ja kuosit.
●       Tutkimustuloksia ja faktaa väreistä. Värien vaikutus esimerkiksi myyntityössä, ihmisssuhteissa ja esiintymisessä.

Ajankohta: 26.5.2024

Luento klo 13-16

Hinta:

95€

Hinnat sisältävät alv 24%.
Luennolla kahvitarjoilu.
Kurssin voi maksaa osamaksulla.


Ilmoittautumisaika:
Ilmoittautuminen 
päättyy 12.5.2024.

Kenelle kurssi sopii?
Luento sopii kaikille väreistä ja niiden vaikutuksista kiinnostuneille, mutta erityisesti niiden kanssa työskenteleville.

Taidekurssit osamaksulla

Kouluttajana ihana Mirja Piitulainen

@parhaatpuolesi

Mirja tekee värianalyyseja ja tutkii värien vaikutuksia psykologisesti. 

Asiakaspalaute:

"Mirjalla on kyky nähdä nopeasti, miten värit sointuvat asiakkaan kasvoille. Sain luotettavan värianalyysin omasta värivuodenajastani ja myös taitoa käyttää  omaa silmää värien kanssa. Lämmin suositus."

IMG-20240325-WA0038.jpg
bottom of page