top of page

InDesign
– visuaalisen ilmeen suunnittelu 

''Haluatko oppia, miten luodaan graafinen ilme yritykselle, tapahtumalle tai tuotteelle?"

anna aalto turkoosi.jpg

Visuaalisen ilmeen suunnittelu 

Tällä kurssilla käydään InDesignin perustoimintoja läpi ja opit taiton perusteita tehtävien kautta, jotka mukailevat oikean visuaalisen ilmeen suunnittelun prosessia. Kurssi soveltuu graafisen suunnittelun perusteet jo tuntevalle tai graafisesta suunnittelusta kiinnostuneille.

"Luova näkemys, tekninen osaaminen ja innostunut asenne.

Siinä kolme tärkeää asiaa, joita graafinen suunnittelija työssään tarvitsee."


Kurssisisältö

Logo

Millainen on hyvä logo? Mikä on tunnus / merkki / logo?

Harjoitellaan logon suunnittelua ja opit mistä lähteä liikkeelle, mitä asioita tulee ottaa huomioon, mihin kokoon logo kannattaa tehdä ja millaisia eri versioita logosta tarvitaan.

Typografia

Opit miten valita eri kirjasintyylit ja otat kirjasimet käyttöön. Kurssilla harjoitellaan InDesignin tekstityökalun ja tyylien käyttöä.

Värit

Värit ovat tärkeä osa visuaalista ilmettä. Kurssilla kuulet, mitä asioita tulee huomioida värejä valitessa ja kuinka koostat väripaletin InDeisigniin.

Kuvat ja muut elementit

Mitä muita elementtejä tarvitaan visuaalista ilmettä luodessa? Opit, miten teet yksinkertaista grafiikkaa InDesignilla ja tuot valokuvia ohjelmaan.

Graafinen ohjeisto

Yksi kurssin harjoitus on koostaa kaikki edellä mainittu graafiseksi ohjeistoksi, joka on visuaalisen ilmeen kivijalka ja graafisen suunnittelijan työssä tärkeä työkalu.

Ilme käytössä

Miten ilme toimii käytössä? Kurssilla työstetään esite ja samalla harjoitellaan tekstin taittoa tarkemmin. Esitteen kautta käydään läpi aineiston painoonlaiton pääkohdat sekä aineiston muokkaaminen verkkoympäristöön sopivaksi, esim. banneriksi.

Ajankohta: 31.8.-1.9., 14.-15.9. ja 28.-29.9.

Opetusta päivittäin klo 10-16

Kurssin hinta:

Early bird -tarjous 1240€
kun ilmoittaudut kurssille 31.5. mennessä.
(ovh. 1550€)

Hinnat sisältävät alv 24%
Kurssiin sisältyy lounas, kahvi/tee
Kurssin voi maksaa osamaksullaIlmoittautumisaika:
Ilmoittautuminen 31.8.2024 alkavalle kurssille päättyy 24.8.2024.

Kenelle kurssi sopii?
Graafisesta suunnittelusta kiinnostuneille tai graafisen suunnittelun perusteet jo tuntevalle.

Klarna

Kouluttaja

Anna Aalto

Graafinen suunnittelija

 

Anna Aalto (s. 1983) tituleeraa itsensä yhdennaisenmainostoimistoyrittäjäksi.

Annan yritys Ankara Design on jo 10 vuoden ajan palvellut yrityksiä, toimijoita ja kuntaorganisaatioita, suunnitellen aineistoja ja materiaalia niin printtiin, digiin kuin ulkomainontaankin.

Pikkulipareista sanomalehtiin, yritys- ja tapahtumailmeistä messuosastoihin ja pakkauksiin, verkkosivujen ulkoasuista monikanavaisiin mainoskampanjoihin.

 

Anna on kuvittanut myös neljä lastenkirjaa, säveltänyt mainosjinglejä ja ollut mukana podcast-sarjassa. Muotsikasta pohjakoulutuksen saanut Anna tekee työtään vahvasti omalla tyylillä ja näkemyksellä. Ilolla ja intohimolla, ideasta toteutukseen.
 

bottom of page