top of page
johannes_edited.jpg

''Tekoäly tarjoaa luoville aloille apua tunnistaa trendejä ja auttaa ennakoimaan ja vastaamaan muuttuviin mieltymyksiin. Se on kuin luovuuden silmä joka näkee syvemmälle markkinoiden liikkeisiin''

Luo tekoälyn avulla kuvia

Luo visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä tekoälyn avulla!

Tässä koulutuksessa sinut johdatetaan Midjourneyn sekä Dall-E:n (ChatGPT) maailmaan.

Tämä koulutus on suunnattu aloittelijoille ja kaikille tekoälykuvituksen parissa työskentelystä kiinnostuneille. Koulutuksessa opitaan luomaan upeita kuvia tekoälyn avulla ilman aiempaa kokemusta esim. kuvankäsittelyohjelmista. 

Koulutuksessa lähdetään perusteista liikkeelle, joten olet tervetullut kurssille, vaikkei sinulle olisi aikaisempaa kokemusta tekoälyn käytöstä.

 

 

"Generatiiviset tekoälyohjelmistot, kuten Midjourney ja Dall-E ovat mullistaneet visuaalisen sisällön luontia, tarjoamalla mahdollisuuden luoda vaikuttavia kuvia helposti."

Kurssisisältö

Kurssilla perehdytään Midjourneyn ja Dall-E:n (ChatGPT) keskeisiin ominaisuuksiin ja opitaan toimintatapoja, jotka tekevät kuvien luomisesta sujuvaa ja hallitumpaa.

Päivän aikana katsotaan myös vinkkejä ChatGPT:n käyttöön yleisesti. Opetellaan kuvien generointia, muokkausta ja promptien eli tekstikehotteiden laatimista, jotka mahdollistavat kuvien luomisen.

Tarkastellaan hieman myös tekoälykuvituksen tekijänoikeudellisia ja eettisiä näkökohtia.

Päivän aikana harjoitellaan luomaan eri tyylisiä kuvia Midjourneyllä sekä Dall-E:llä: kuten logoja ja ikoneita, piirroksia, elokuvamaisia kuvia, verkkosivuja varten kuvituskuvia jne.

Kurssin edellytykset ja ennakkotehtävät

Midjourneyn käyttöä varten sinun tarvitsee luoda tunnukset Discord-sovellukseen. Midjourneyn käyttö on maksullista, joten osallistuaksesi koulutukseen, edellytyksenä on oma tietokone ja että tilaat Midjourneyn kuukausitilauksen (10€/kk) vähintään yhdeksi kuukaudeksi käyttöön.

Dall-E:n käyttöä varten sinun täytyy luoda tunnukset OpenAI:n ChatGPT-palveluun. Dall-E:tä on mahdollista käyttää vain ChatGPT+ -palvelussa, joka maksaa n. 20€/kk (katso tarkka hinta sivuilta). Kurssille osallistumisen edellytyksenä on siis tilata myös ChatGPT+ -palvelu vähintään yhdeksi kuukaudeksi käyttöön.

Mikäli et onnistu palveluiden tilaamisessa, katsotaan tätä yhdessä koulutuspäivän alussa.

Lisäksi, mikäli et jatka kurssin jälkeen palveluiden käyttöä, voit irtisanoa ne milloin vain.

Kurssin tarkempi ohjelmisto tarkentuu myöhemmin.

 

Tekoäly

Ajankohta: 30.5.2024

Opetusta klo 9-15

Kurssin hinta:

349€
Hinnat sisältävät alv 24%.
Kurssipäivä sisältää lounaan, kahvin/teen
Kurssin voi maksaa osamaksullaIlmoittautumisaika:
Ilmoittautuminen 30.5.2024 järjestettävälle kurssille
päättyy 24.5.2024.


Kenelle kurssi sopii?
Koulutus sopii aloittelijoille, markkinoinnin ja viestinnän, valokuvaamisen sekä kuvankäsittelyn parissa työskenteleville. Heille jotka haluavat hyödyntää tekoälykuvitusta työssä ja vapaa-ajalla.

Klarna

Kouluttaja

Johannes Myllymäki

Johannes on yrittäjä & video-, & elokuvantekijä sekä kokenut kouluttaja. 

Hän on ohjannut, kuvannut ja editoinut lyhytelokuvia, joita on ollut näytillä Hollywoodissa asti. Yrittäjänä ja videotuottajana Johannes on työskennellyt vuodesta 2015 lähtien ja takataskusta löytyy laaja kokemus erilaisten videoiden toteuttamisesta. Tältä Jyväskylän kasvatilta löytyy myös YouTube-kanava, jossa hän jakaa vinkkejä liittyen esimerkiksi videoeditointiin, kuvankäsittelyyn ja tekoälyyn.  

bottom of page